Magazin

Doğum günü krizi atlatılamadı! Buse Varol ve Alişan çifti boşanıyor mu?

Buse Varol’un 2018 yılında rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri esnasında gören ve ilk gördüğü an aşık olan Alişan, dizi çekimlerinin devam ettiği esnada Buse Varol’a evlilik teklifi etmiş ve çift, kısa bir süre içerisinde aşk yaşamaya başlayarak görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturmuştu.

Yaklaşık olarak 4 yıldır mutlu evlilikleri ile ünlüler camiasının örnek çifti olarak gösterilen Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Alınan son dakika bilgisine göre çiftin boşanma davası açmak üzere avukatlarına vekalet verdiği ortaya çıktı.

Yalanlamışlardı!

Bir süredir hakların ayrılık iddialarının ortaya atıldığı Alişan ve Buse Varol çifti, her fırsatta haberlerin doğru olmadığını ve mutlu bir evlilik sürdürdüklerini söylüyorlardı. Ancak son bir haftadır çift cephesinde yaşanan gelişmelerden sonra ayrılık iddiaları güçlenmeye başladı.

Çift ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde evleri ayırdıklarına dair bir iddia ortaya atılmıştı. Çıkan haberlere göre Alişan’ın evi terk ettiği ve bir süredir annesinin evinde yaşadığı iddia edilmişti. Ortaya atılan iddiaların üzerine açıklama yapan Buse Varol, aynı evde yaşadıklarını ve evlilikleri ile ilgili bir problemin olmadığını söylemişti.

Daha Fazla Saklayamadılar!

Haklarında sürekli olarak ayrılacakları yönünde haberler çıkan Buse Varol ve Alişan çifti ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Buse Varol ve Alişan çiftinin ayrılmaya karar verdiği ve boşanma davasının açılması için karşılıklı olarak vekaletlerini kendi avukatlarına verdiği iddia edildi. Konu ile ilgili olarak Alişan ve Buse Varol çiftinden henüz bir açıklama gelmedi.

Ayrılığın Nedeni Ne?

Alişan ve Buse Varol çifti ile ilgili boşanma iddialarının ortaya atılmasından sonra, çiftin niçin boşanma kararı almış olabileceği ile ilgili çeşitli senaryolar geliştirildi. Birçok kişi ayrılığın sebebi olarak, geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaşı kaybeden Alişan’ın, yas sürecinde iken ailesini ihmal ettiği ve son olarak da Alişan’ın annesi Suzan Hanım’ın karşı çıkmış olmasına rağmen Buse Varol’un kızı Eliz’in doğum günü partisini kutlamakta ısrar ettiği konularını gösterdi.