GündemMagazin

Dolar 15 TL’yi geçti Aysun Kayacı Twitter’da gündem oldu!

Bugün tüm gözler Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun açıklayacağı faiz kararında olacak. Merkez’den 100 baz puanlık faiz indirimi beklenirken, dolar güne 14.85 liradan başladı. Sabah saatlerinde 15.25 lirayı aşarak yeni tarihi zirvesini gördü. Euro da 17.20 liranın üzerine çıktı.

Dolar rekor kırdı, Aysun Kayacı TT oldu

Sosyal medyada da gündem olan konuyla ilgili farklı başlıklarda etiketler TT listesine girdi. Bunlarda en dikkat çekeni ise Aysun Kayacı oldu. Dolardaki yükselişle Aysun Kayacı arasındaki bağlantıyı kuramayanlar başlığa tıkladıktan sonra meselenin aslını anladı. Şöyle ki Aysun Kayacı hatırlanacağı üzere yıllar önce bir televizyon programında “Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” ifadelerini kullanmıştı. O dönem de büyük yankı uyandıran bu sözler, aradan yıllar geçmesine rağmen hala zaman zaman gündem olabiliyor.

Yapılan yorumlar bomba

Bugün de doların 15 TL’yi geçmesi sonrası Aysun Kayacı’nın o sözü sosyal medyada yeniden gündem oldu. Aysun Kayacı’nın fotoğraflarını paylaşan sosyal medya kullanıcıları “Aysun Kayacı meğer sen ne akıllı insanmışsın da değerini bilemedik”, “Bugün de Aysun Kayacı’nın tespitinde ne kadar haklı olduğunu bilerek güne başladım” şeklinde notlar düştü.