Dolar kuru yorumları ile dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, akaryakıt yorumlarını yayınladı Benzin fiyatları 10 TL’ye kadar düşecek, hazırlıklı olun!

Geride bıraktığımız yılın kasım ayından itibaren yükselişe geçen dolar kuru, beraberinde euro kurunun ve altın fiyatlarının da yükselmesine sebep olmuştu. O dönem içerisinde Merkez Bankası’nın bilinçli müdahaleleri ve hükümetin düzenlemiş olduğu kabine toplantısından çıkan kararlar, piyasaların bir nebze de olsa kontrol altına alınmasını sağlamıştı. Ancak yeni yıla girilmesi ile birlikte FED faiz kararları ve iki hafta önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, piyasaların tekrar hareketlenmesine sebep oldu. Vatandaşlar, konu ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak ve ileride neler olacağına dair hazırlık olmak adına, uzman yorumlarını araştırmaya başladılar.

Vatandaşların uzman yorumu arayışına sıklık ile cevap veren isimlerden biri, geçtiğimiz yıl yaptığı dolar kuru tahminleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Ekonomist Selçuk Geçer oldu. Geçer, Rusya ve Ukrayna savaşının akaryakıt fiyatlarına olan etkisi ile ilgili yorumlarını yayınladı. Ünlü ekonomistin yorumları, kısa süre içerisinde en çok tartışılan konuların arasında yerini aldı.

“Akaryakıt Çok Hızlı Yükseldi” Uyarısı!

Ekonomi piyasaları ile ilgili yaptığı yorumlar ile adından söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, resmi Twitter hesabından yeni yorumlarını yayınladı. Geçer’in bu sefer ki yorumları, günden güne zamlanan akaryakıt sektörüne dair oldu. Ekonomist Geçer, arka arkaya zam alan akaryakıt fiyatlarının çok hızlı yükseldiğini, bu yükselişin ani bir düşüş ile sonlanabileceğine dikkat çekti.

“Kabine Toplantısı Bir Gecede Fiyatları Düşürebilir!”

Twitter hesabından yaptığı akaryakıt yorumu ile dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, fiyatların hızla yükseldiğini belirtti. İmalı bir paylaşım olarak değerlendirilen Geçer’in yorumunda, düzenlenecek olan bir kabine toplantısı ile akaryakıt fiyatlarının bir gecede değişebileceği vurgusu tartışmalara sebep oldu.

“10 TL’ye Düşebilir!”

Selçuk Geçer, şu an 20 TL’yi aşan akaryakıt fiyatlarının, yakın zamanda kabine toplantısında alınacak olan bir karar ile 10 TL’ye kadar düşebileceğini iddia etti.

Exit mobile version