Dolar uzmanından panik yaratacak açıklama: Dolar kuru 25 TL…

2021 yılının son haftalarında döviz kuru piyasalarında ve altın piyasasında yaşanan ani gelişmelerin ardından, gözler 2022 yılı gelişmelerinin hangi yönde olacağına çevrildi. Konu ile ilgili işin uzmanları araştırmalarını sürdürürken, her söylediği olay olan Dolar Uzmanı Selçuk Geçer açıklamaları ile vatandaşı bir kez daha şaşkına çevirdi!

Dolar 25 TL Seviyesine Çıkacak Göreceksiniz!

2021 yılının sonlarına doğru hem Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının piyasa müdahaleleri hem de diğer gelişmeler neticesinde düşüş yaşamaya başlayan döviz kurları, bir süredir hem uzmanların hem de milyonlarca vatandaşın yakın takibi altında olmaya devam ediyor. 2022 yılına arzu edildiği kadar iyi bir giriş yapmayı başaramayan döviz kurlarının, şu an da fırtına öncesiz sessizliği yaşadığını dile getiren Uzman Selçuk Geçer, dolara ilişkin açıklamalarına yeni gün itibari ile devam ediyor.

Uzman Selçuk Geçer yeni dönemde dolar ilgili tahminlerini sosyal medya hesabı aracılığı ile vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor. Uzman Geçer’in dolar ile ilgili yapmış olduğu son paylaşım, vatandaşların ileri ki dönemler ile ilgili oldukça endişelenmesine sebep oldu. Geçer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Önce 3 sonra 5 sonra 7 sonra 9’u alıştırdılar. Şimdi 13 alıştırıyorlar. Yarın 15’i öbür gün 25’i alıştıracaklar. Şaşırmayın olacak. Göreceksiniz!

Hakkında Suç Duyurusunda Bulunulmuştu!

2021 yılının kasım ayından itibaren yükselişe geçmeye başlayan dolar kuru hakkında yaptığı açıklamalar ile oldukça dikkat çeken Uzman Selçuk Geçer’in kur ile ilgili yaptığı tahminlerin nerede ise her biri gerçekleşmişti. Uzman Geçer hakkında yükselen döviz kurları ile ilgili yaptığı açıklamalar ve ileri vadeli tahminlerden dolayı 2021 yılının aralık ayında BDDK suç duyurusunda bulunmuştu!

Dolar Yükselmeye Devam Ediyor!

Yeni yılın ilk haftasının ilk gününden itibaren 13 TL seviyesinde işlem gören dolar kuru, haftanın bitmesine iki gün kala hala yükselmeye devam ediyor. Şu sıralar 14 TL seviyesine doğru yaklaşan dolar kuru ile ilgili Uzman Selçuk Geçer’in yaptığı tahminlerin çıkıp çıkmayacağı oldukça merak ediliyor.

Exit mobile version