Dönüyorum demişti detaylar belli oldu! İşte İlker Ayrık’ın yeni yarışma programı

Bir süredir ekranlardan uzak kalan İlker Ayrık, yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların son yıllardaki en sevilen oyuncu ve sunucularından biri olan İlker Ayrık, geçen haftaki açıklamasında yeni televizyon programının müjdesini vermişti. Sevilen oyuncunun yeni programının FOX TV ekranlarından yayınlanacağı öğrenildi.

Türk televizyonlarının en çok aranan simalarından biri olan İlker Ayrık uzun bir süredir hayranlarından uzak kalmanın acısını fena çıkaracak. FOX TV ekranlarından yayınlanması beklenen “Kazanan Restoran adlı yarışma ile adından söz ettiren ünlü oyuncu hayranlarını sevindirdi. Geçtiğimiz gün FOX TV ekranlarından ilk tanıtımı yapılan Kazanan Restoran yarışmasının detayları merak ediliyor. İşte ekranların neşeli yüzü İlker Ayrık’ın sunacağı Kazanan Restoran programının detayları…

İlker Ayrık ile Kazanan Restoran

FOX TV ekranlarından yayınlanacak Kazanan Restoran programı İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumu ile izleyicilerle buluşacak. Bu programın amacı, keşfedilmemiş yetenekleri bulup tanıtmanın dışında yarışmacılara hayallerindeki restorana kavuşma imkanı verecek. Türkiye’nin en büyük yatırımcılarından destek alma imkanına kavuşacak yarışmacıların her hali Kazanan Restoran programının izleyicileri tarafından takip edilecek. İlker Ayrık ile Kazanan Restoran yarışmasında izleyicilerin yeni yeteneklerin doğuşuna tanıklık edecek.

Kazanan Restoran Ne Zaman Başlıyor?

İlker Ayrık’ın yeni televizyon projesi Kazanan Restoran adıyla FOX TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan İlker Ayrık’ın ekranlara ne zaman döneceği merakla bekleniyordu. Pervasız Yapım tarafından hazırlanan yeni yarışma programı adından da anlaşılacağı üzere yemek restoranı üzerine kurulacak. Yemeksepeti işbirliği ile ekranlara gelen ve sevilen sunucu İlker Ayrık’ın kendine has sunumuyla izleyici karşısına çıkan Kazanan Restoran büyük ilgi topladı. FOX TV’nin yakında ekranlara getireceği yarışma programının tarihi henüz netlik kazanmadı.

Exit mobile version