Döviz Fiyatları Arttı! Yatırımcılar Yeniden Heyecanlanmaya Başladı!

Döviz fiyatlarında ibre yeniden yukarı yönü göstermeye başladı. Milyonlarca yatırımcıyı endişelendiren döviz fiyatlarındaki dalgalanma yerini yukarı yöndeki ivmeye bıraktı. Yatırımcı, yaşanan bu dalgalı kur hareketlerini merakla takip ediyor. Açıklanan döviz fiyatlarına göre kur hareketlerinde son durum ne oldu? 18 Ocak Dolar, Euro ve İngiliz Sterlini fiyatlarının güncel durumu…

Döviz Fiyatlarında Son Durum!

Döviz fiyatlarında uzun süredir dalgalı kur hareketleri gözlemleniyor. Bu sabah itibariyle yeniden yükselmeye başlayan döviz fiyatları için uzmanlar yatırımcıya 2 önemli tarih verdi. İlki 20 Ocak’ta Merkez Bankası’nın faiz kararı, bir diğer tarih ise FED açıklamasının olacağı 25 Ocak. Bu 2 tarihte de uzmanlara göre döviz ve altında çok ciddi değişimler yaşanabilir. Öte yandan günün ilk saatlerinde döviz fiyatlarının güncel durumu merakla araştırılıyor. İşte döviz fiyatlarının güncel durumu anlık verileri şu şekilde açıklandı;

Dolar günün ilk saatlerinde açıklanan anlık verilere göre 18 Ocak tarihinde alış fiyatı 13,4629 TL olarak ifade edilirken satış fiyatı 13,4684 TL olarak güncellendi.

Euro fiyatları da aynı yükselişten nasibini aldı. Euro 18 Ocak an itibariyle, almak isteyenler için 15,3476 TL, satmak isteyenler için de 15,3733 TL olarak ifade edildi.

İngiliz Sterlini yatırımcılarına da müjde verildi. Yukarı yönde ivme göstererek yatırımcısını sevindiren İngiliz sterlini 18 Ocak tarihinde açıklanan anlık fiyatlara göre alış fiyatı 18,3584 TL olurken satış fiyatı 18,3838 TL oldu.

Exit mobile version