Magazin

Doya Doya Moda yarışmasında skandal tartışma: Gülşah Saraçoğlu ile tartışan yarışmacı, isimliğini ünlü modacının önüne bıraktı! O yarışmacının daha önce…

Tv8 kanalında yayınlanan ve jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ile Serdar Uzuntaş’ın üstlendiği sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicisi tarafından yakından takip edilen ve hem yarışmacıların tarzları hem de program içerisinde düzenlenen konseptler ile adından sıklık ile söz ettiren yarışma programı, dün skandal bir olaya imza attı.

Doya Doya Moda isimli yarışma programının dün yayınlanan yeni bölümünde oldukça gergin anlar yaşandı. Jüri üyelerinden olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yarışmacılardan Gamze Taşkın, resmen birbirlerine girdi.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Dün yayınlanan yeni bölümde diğer bir yarışmacı olan Esra ile tartışma yaşayan Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu’nun sözlerini üst üste kesince ünlü modacının tepkisi ile karşılaştı. Saraçoğlu, Gamze’ye olan tepkisini şu ifadeler ile dile getirdi: “Bu kız asla laf anlamıyor. Hayırdır? Bir şey söylemeye çalışıyorum sana ve sen beni susturmaya çalışıyorsun.” Gülşah Saraçoğlu’nun bu sözlerine önce “pardon?” diyerek yanıt veren sonrasında ise hızını alamayan Taşkın, şu ifadeleri kullandı: “Ben hiçbir saygısızlık yapmadan sizleri dinliyorum. Zaten burada olduğumuz için bu tavırlarınızı yiyip yutuyorum. Normalde ben bunları yiyip yutmam.”

TERK ETTİ!

Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı tartışmanın ardından gayet sakin tavırlar sergileyen Gamze Taşkın “o zaman şöyle yapalım” diyerek yerinden kalktı ve isimliğini ünlü modacının önüne koyarak stüdyoyu terk etti.

Gamze ile yaşadığı tartışmanın üzerine yapım ekibi ile bir toplantı yapan Gülşah Saraçoğlu, sonrasında yaptığı açıklamada Taşkın’ın diskalifiye edildiğini belirtti.

KISMETSE OLUR YARIŞMASINA KATILMIŞ!

Değişimi ile birçok kişi tarafından tanınamayan Gamze Taşkın’ın, daha önce Kısmetse Olur isimli fenomen yarışma programında yarıştığı ortaya çıktı.