Dr. Sadık Doğruer’den Bergama’ya bölge hastanesi sözü

Cumhur İttifaki olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatları  Kadın Kolları ile Birlik, beraberlik ve Dayanışma  kahvaltısında bir araya geldi.

Tanışma toplantısında Kadın Kolları üyeleri ile masa masa tek tek ilgilenen Dr. Sadık Doğruer, çocukları oyun paketi ile sevindirdi.
Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Cumhur İttifakı bayrağını birlikte başarıya sizler ile taşıyacağız. Başkan Doğruer, Kınık’ı İzmir ilçelerinin yıldızı yaptı, Bergama’yı da sizler ile yıldız yapacağız” dedi.
MHP İlçe Başkanı  Hasan Hüseyin Engin de konuşmasında, “Siyasette kadınlar olmazsa olmaz ve bizim bir ayağımız eksik kalır. Bu yüzden siz kadınlara büyük görev düşmektedir. Gönül vermiş, inanmışsanız başarı gelir. Yeter ki  herkes üzerine düşeni yapsın. Bergama’yı kazanmak, yarım eser bırakmamak ve daha fazlasını yapmalıyız” dedi.
DOĞRUER: BEN ELÇİYİM, KOLTUK SEVDAM YOK
“Ben her yerde Cumhur İttifakı olarak hizmet aşığı insanım. Ben başkan olmaya gelmedim. 4 kez başkan adayı olarak geldiysem devletle milletle elçi olmaya Bakırçay havzasını büyümesi ve kalkınması için geldim. Sorumluluk aldık ama bu işin bir  yükü var ben bu  yükü sizlerle birlikte taşımaya hazırım. Başkan olmak yetmez. Devlet ile el ele vererek çalışırsak başarırız” dedi.
BERGAMA’YA BÖLGE HASTANESİ
Mevcut Bergama hastanesinin yetersiz kaldığını belirten Doğruer, “Bölge hastanesi yapmaya talibim. Bana verilen altın anahtar altın ve altın tabakta güçle kimseyi kırmayıp incitmeden çalışacağım. Bölgemize yapılacak  20 bin kişiye iş sağlayacak Batı Anadolu Serbest Bölgemiz ile Bakırçay’ı kalkındırmak için geldim. Kesinlikle işi aşı büyümeye geldim. En ciddi projem samimiyettir. Gönül kırmadan belediye yönetmek. Ben yola çıktıklarımı asla yolda değiştirip kimseyi satmam. Biz  siyasi parti yarışı için yapmıyoruz. Hizmet etmek peşindeyiz. Var olan bir tuğlanın üstüne bir tuğla koymak için adayız. Yerinde hizmeti yönetirim. Çalışırım çalıştırırım. Hiç kimsenin de hakkını yemem yedirtmem. Bergama’nın kaderini değiştirecek tercihi seçimi sizlerle birlikte başaracağız” diye konuştu.
Exit mobile version