DSİ işçi alımı başvuruları yarın (17 Ocak 2022) başlıyor! Başvuru şartları ve diğer tüm ilan detayları

Devlet Suç İşleri (DSİ) tarafından beklenen personel alım ilanı yayınlandı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre DSİ birçok bölge müdülüklerine aşağıda belirtilen mesleklerden işçi alımı yapacak. DSİ işçi alımı başvuruları yarın yani 17 Ocak 2022 tarihinde balayacak ve 28 Ocak 2022 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir.

DSİ işçi alımı başvuruları ile ilgili yapılan açıklamada ‘’ Başvurular, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe göndereceklerinden bir çıktı alınması zorunludur’’ denildi.

Ayrıca; ‘’Tercihte bir sınırlama olmayıp, her aday kendi branşındaki il sayısı kadar tercih yapabilecektir. Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacağından şahsen veya posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir’’ denildi.

DSİ hangi mesleklerden, hangi mezuniyet şartlarından kaç personel alınacak? DSİ personel alımı için istenilen genel ve özel şartlar nelerdir? Başvuru esnasında istenilen belgeler nelerdir? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası resmi ilanda belirtilmiş olup, resmi ilanı görüntülemek için Buraya Tıklayınız

Exit mobile version