Dubleks daire arayanlara duyuruldu: İzmir- Karşıyaka’da 120 metrekarelik dubleks dairenin satışı için 75 bin TL…

Vakıfbank uygun fiyatlı dubleks daire arayışı içerisinde olan İzmirliler ve diğer vatandaşlar için İzmir’de icralık daire satışına başladığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKASINDAN DUBLEKS DAİRE İLANI!

Ülkemizin en değerli kamu bankalarından olan Vakıfbank, İzmir ilinin Karşıya ilçesinde bulunan bir dubleks daire için yeni bir ihale düzenlediğini ve ihale kapsamında fiyat teklifinin verilebileceğini belirtti.

120 METREKARELİK DAİRE FİYAT TEKLİFİNE AÇILDI!

Vakıfbank Intengo ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı. Yeni ihalesi kapsamında bir dubleks daireyi satışa çıkardığını belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank e- ihale kapsamında fiyat teklifine açmış olduğu icralık dairenin İzmir- Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğunu ve kullanım alanının 120 metrekare olarak ölçüldüğünü belirtti. Isınma tipi klima olarak belirtilmiş olan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 1 milyon 500 bin TL olarak açıklandı.

DUBLEKS DAİRE İÇİN KİMLER, NASIL FİYAT TEKLİFİ VEREBİLİR?

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş olan 120 metrekarelik dubleks daireye fiyat teklifi vermek isteyenler için ihale detayları yayınlandı. Kamu bankası, 18 yaşını tamamlamış olan herkesin ihalesine katılarak fiyat teklifi verebileceğini bildirdi.

Vakıfbank İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunan icralık dubleks dairenin ihalesine katılmak isteyenlerin, bankanın Nokta şubesine 75 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ve teminat bedelinin hesaba geçmesinin ardından banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini belirtti. Banka yetkilisinin satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından sistem üzerinden Intengo kullanıcı adı- şifre bilgilerini ileteceğini bildiren kamu bankası, ilgili bilgiler ile sisteme giriş yapıldıktan sonra dubleks daire için fiyat teklifi verilebileceğini açıkladı.

Vakıfbank dubleks dairenin ihale sürecinin tamamlanmasının ardından en yüksek fiyat teklifini sunmuş olan katılımcının dairenin yeni sahibi olacağını ve satış prosedürü için katılımcıya ulaşılacağını bildirdi.

Exit mobile version