Düğün hazırlığı yapan Demet Özdemir acı haberi verdi! Hayranlar şokta

Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından biri olan Demet Özdemir, ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ünlü çift iki hafta önce nişanlanmış ve evlilik için ilk adımı atmıştı. Bir süredir nişanlısı ile Çeşme’de tatilde olan güzel oyuncu Demet Özdemir hayranlarını korkutan bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu bir anda sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu isim haline geldi.

Demet Özdemir’den Koronavirüs Paylaşımı

Dizi ve filmlerin vazgeçilmez oyuncularından biri olan Demet Özdemir, hayranlarını korkutan paylaşımı ile gündeme geldi. 30 yaşındaki ünlü oyuncu “3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.” paylaşımı ile koronavirüse yakalandığını duyurdu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir’in bu paylaşımı sosyal medyada çok ses getirdi.

“Henüz Gelinliğimi Seçmedim”

İki gün önce Çeşme’de nişanlısı Oğuzhan Koç ile görüntülenen Demet Özdemir, tatiline ara vermeden devam ediyor. Koronavirüse yakalanarak hayranlarını korkutan ünlü oyuncu bir yandan düğün hazırlıklarını sürdürüyor. Nişanlısı ile çok mutlu olduğunu ve kendini çok şanslı hissettiğini söyleyen Demet Özdemir henüz gelinlik seçmediğini açıkladı. Hayalinde özel bir gelinlik olup olmadığı sorusunu yanıtlayan güzel oyuncu 15 yaşından beri çalıştığını belirterek “Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.” açıklamasında bulundu. Güzel oyuncunun hayranları sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Exit mobile version