Dükkan ve konut ilanlarını sorgulayanlar dikkat! O banka, birçok ilde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladı! Teklif vermek için yüzde 2 oranında peşinat vermek yeterli!

Gayrimenkul satışları, son dönemlerde enflasyonunun giderek artması, yukarı yönde hareketler sergileyen döviz kurlarının ve altın fiyatlarının hammadde fiyatlarını rekor seviyelere kadar yükseltmesi gibi sebeplerde ötürü nerede ise durma noktasına geldi. Yeni dönemde kendi gayrimenkullerine sahip olmak isteyen vatandaşlar, ilan edilen satış fiyatları karşısında planlarını ertelemek durumunda kaldıklarını ifade ettiler.

Mal sahiplerinin yanında ülke ekonomisi açısından da oldukça olumsuz bir gidişatın ortaya çıkmasına sebep olan gayrimenkul fiyatları, QNB Finansbank’ı harekete geçirdi. Son dönemlerde ki gelişimi ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan özel banka, uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu.

Bankadan Uygun Fiyatlı Gayrimenkul Satışı Hizmeti!

Zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için birbirinden avantajlı kredi hizmetleri ve kart kampanyaları geliştirdiğini ilan eden QNB Finansbank, bu kez de gayrimenkul sektörüne el attı. Banka, Türkiye’nin dört bir yanında dükkan, konut ve arsa satışına başladığını bildirdi.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ve Intengo sitesi aracılığı ile de satışa çıkarılmış olan gayrimenkullerin fiyatları, piyasanın oldukça altında seyrediyor. Tüketiciler, son dönemlerde ertelemek durumunda kaldıkları gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilmek adına, banka tarafından satışa sunulan gayrimenkulleri araştırmaya başladılar.

QNB Finansbank’tan Uygun Fiyatlı Konut ve Dükkan Satışı!

QNB Finansbank, hala teklife açık olan bazı dükkanların ve konutların fiyatlarını şu şekilde belirledi:

QNB Finansbank’ın Satılık Gayrimenkullerine Nasıl Fiyat Teklifi Verilir?

QNB Finansbank tarafından satışa sunulan gayrimenkullere fiyat teklifi verebilmek için öncelikle ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan yüzde 2’lik teminat bedelini banka şubesine yatırmak gerekmektedir. Parayı yatırdıktan sonra Intengo sitesi üzerinden ilgili gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilmektedir.

Exit mobile version