Dükkanların önü dolup taşacak, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 almak isteyenler: 49 Gün sonra başlıyor, yüzde 80 indirim…

Cep telefonunu değiştirmek isteyen binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. 2022 Yılında teknolojik ürünlere gelen zamlar nedeniyle birçok vatandaş eski telefonunu kullanmaya devam ediyordu. Vatandaşlar için indirim fırsatı geldi. 49 Gün sonra başlıyor. Dükkanların önü dolup taşacak. Teknolojiden, tekstile birçok üründe yüzde 80’e varan indirimler yapılacak.

2022 Yılında Apple marka telefon almak isteyenler iPhone fiyatlarının düşmesini bekliyorlar. Bu nedenle internet sayfalarında sıklıkla “iPhone telefon fiyatları düşecek mi?” sorusunun cevabı araştırılıyor. iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 almak için doğru zamanı bekleyenlere güzel haber geldi. Black Friday 2022 indirimlerine 50 gün kaldı. Bu tarihte birçok şirket yüzde 80’e varan indirimler düzenliyorlar.

Türkiye’de alışveriş yapmak isteyen birçok vatandaş alacağı ürünün indirime girmesini bekliyor. Yılın en büyük indirim dönemi için geri sayım başladı. Black Friday 2022 indirimlerine 50 gün kaldı. 25 Kasım 2022 tarihinden sonra birçok şirket kısa süreli indirim fırsatı sağlayacak. Bazı şirketler bu dönemde yüzde 80’e varan indirimler uygulayabiliyorlar.

Birçok şirket indirim yapıyor

Öte yandan iPhone sahibi olmak isteyenler indirim gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar. Efsane cuma indirimleri sadece kıyafetlere değil, birçok teknolojik ürüne de uygulanıyor. Teknosa, Amazon, Media Markt, Hepsiburada gibi şirketler teknolojik ürünlerde uyguladıkları indirimleri duyurabiliyorlar.

Exit mobile version