Magazin

Dünyaca Ünlü Oyuncu Aşı Olmayanlarla Görüşmüyor

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston InStyle dergisine önemli açıklamalarda bulundu. Brad Pitt’in eski karısı 52 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Aniston aşı olmadıkları gerekçesiyle, bazı arkadaşlarıyla görüşmeyi kesmek zorunda kaldığını anlattı.
Hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Aniston corona virüs aşısı hakkındaki görüşlerini ve aşının ilişkilerine etkisini de paylaştı. Aşı olmayan arkadaşlarıyla görüşmediğini belirten dünyaca ünlü Hollywood yıldızı, “Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var, “Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici” ifadelerini kullandı.

Milliyet’in haberine göre; Friends dizisi ile tanınan Jeniffer Aniston, InStyle dergisine verdiği röportajda “Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim. Talihsizlikti” ifadelerini kullandı.

Aşı Olanların Bilgi Vermesi Ahlaki Bir Zorunluluk

Dünyaca ünlü yıldız, “Her gün test yaptırmadığımıza göre bilgi vermenin ahlaki ve profesyonel olarak zorunluluk olduğuna inanıyorum” dedi.

“Bu bir aldatmaca. Çünkü herkes kendi görüşünü haklı görüyor ama pek çok görüşün korku ve propaganda dışında bir dayanağı yok” ifadelerini kullandı.

Mayıs ayında covid-19 aşısı olduğunu sosyal medyadan duyuran 52 yaşındaki güzel oyuncu, aşı sonrası kendini harika hissettiğini açıklamış, “Aşı oldum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum. ABD’de aşı olma ayrıcalığımız olduğu için çok şanslıyız. Aşı olmayanların arkadaşlarına ve aile üyelerine sarılma fırsatı olmayacağını düşünün” ifadelerini kullanmıştı.