Dünyaca Ünlü Oyuncu Hamilelik Haberlerini Doğruladı

Dünyaca ünlü Hollywood starı  Scarlett Johansson geçen ay hakkında çıkan hamilelik haberlerini yalanlamıştı. Güzel oyuncu Scarlett Johansson ‘ın eşi Colin Jost, eşi hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğruladı.  Bebek müjdesini eşi verdi.

Bebek müjdesini Scarlett Johansson ile hayatını birleştiren eşi Colin Jost, verdi. ABD’nin en popüler talk-show programlarından biri olan Saturday Night Live’ın senaristliğini yapan Jost, eşinin hamileliğini doğruladı. 39 yaşındaki komedyen  Jost, Connecticut’ta yaptığı stand-up gösterisinde 36 yaşındaki Johansson’ın hamileliğinden söz etti.

Dünyanın en çok kazanan kadın oyuncularından biri olan Scarlett Johansson 2017 yılında katıldığı talk show programında sunucu Colin Jost’la tanışmış ardından sevgili olmuştu. İki yıl birlikte olan çift Mayıs 2019’da nişanlanmış, ardından sadece aile ve arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşen sade bir nikahla New York’taki Palisades kasabasında evlenmişlerdi. Koronavirüs önlemleri alınarak gerçekleşen nikah o sıralar dünyada gündem olmuştu.

Bu evlilik ünlü komedyen Colin Jost’un ilk evliliği olsa da, Scarlett Johansson daha önce iki kere evlenmişti. 2008-2011 yılları arasında ünlü aktör Ryan Reynolds ile evli olan Scarlett, 2014-2017 yılları arasında da gazeteci Romain Dauriac ile evli olan güzel oyuncunun bir de Rose adını verdiği bir kızı bulunuyor.

Exit mobile version