Dünyaca ünlü Şef Wolfgang Puck, Bodrum’un güzelliğini anlata anlata bitiremedi: Kalabalık ve dar kumsallardan sonra burası…

Ülkemizin doğal güzellikleri yıllardır tüm dünya tarafından konuşuluyor. Öyle ki jeopolitik konumunun ayrıcalığı nedeni ile asırlardır yabancı gözlerin hedefinde olan Türkiye, dijitalleşmenin de etkisi ile kısa süre içerisinde dünyanın bir diğer ucunda olan ülkelerde ki insanlar tarafından dahi ziyaret edilmeye başladı.

Türkiye’de yaşayan insanlar sıklık ile yurt dışına gitmeyi tercih etmeyip kendi ülkelerinin doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak isterken, son yıllardır bu zevke yabancı turistler de dahil olmaya başladı. Her ne kadar şu an dünyanın kınadığı bir savaşın içinde olsalar da yıllardır Türkiye’nin denizinden ve diğer güzelliklerinden faydalanan başlıca millet Ruslar oldu.

Son yıllarda birçok ünlü isim de tatil rotasını Türkiye’ye çevirdi, Ege ve Akdeniz’in sularına kendilerini atmak isteyen dünya yıldızları, kendi ülkelerinde de Türkiye’nin güzelliklerini öve öve bitiremedi. Öyle ki dünyanın gözü önünde eski eşi Amber Heard ile mahkeme salonlarında kozlarını paylaşan Johnny Depp’in, bu zorlu sürecin yorgunluğunu atmak için Bodrum’u tercih edeceği magazin basınlarında gündem oldu.

Ülkemizin son ziyaretçilerinden birisi de dünyaca ünlü Oscar törenlerinin nam salmış şefi Wolfgang Puck oldu. Puck, ailesi ile birlikte önce İstanbul’u sonra da Bodrum’u ziyaret etti.

HER YIL GELİYORLAR!

Dünyaca ünlü Şef Wolfgang Puck, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Sonrasında da Bodrum’a doğru yol alan Puck’ın, her yıl ailesi ile birlikte Bodrum’a tatile geldiği öğrenildi.

“BODRUM RESTORANLAR İÇİN BİR MERKEZ!”

Ziyareti esnasında Demet Sabancı’nın girişimi ve Deniz Zengin’in genel müdürlüğünde Nişantaşı’nda açılan Spago isimli mekana gelen Puck, orada ki menüleri tattı. Sonrasında Bodrum’a giden Puck, Bodrum’un tıpkı Malibu gibi dünyaca ünlü restoranlar için bir merkez haline dönüştüğünü söyledi.

7 GGÜN BODRUM’DA!

Puck ve ailesi, 7 gün boyunca Bodrum’da tekne tatili yapacak.

Exit mobile version