Magazin

Dünyaca Ünlü Yıldız Kylie Jenner Hamile Mi?

Dünya basını yeni bir haberle çalkalanıyor. Dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner ikinci bebeğine mi hamile? Ekim 2019′ da ayrılan Travis Scoot ve Kyli Jenner çifti 2 yıllık aranın ardından barıştıklarını duyurdu. Üç yıl önce kızı Stormi’yi kucağına alan 24 yaşındaki ünlü güzelin ikinci bebeğine hamile olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz haziran ayında, kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılan çift, ilişkilerine yeniden başladıklarını duyurdu. Ünlü çiftten hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi iddialara göre 24 yaşındaki güzel yıldız hamile. People dergisine konuşan aileye yakın kaynaklar ise, ünlü yıldızın karnının belirginleşmeye başladığını söyledi. Jenner cephesinden konuyla ilgili yalanlama gelmedi.

Kylie Jenner Kimdir?

Kylie Kristen Jenner 10 Ağustos 1997 yılında Amerika’nın Los Angeles eyaletinde dünyaya geldi.  Dünyaca ünlü manken Kendal Jenner’ın  küçük kardeşidir. Ayrıca yine dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian’nın üvey kardeşidir. İş kadını, model ve televizyoncu kişiliğinin yanı sıra Kylie Cosmetics ve KylieSkin isimli  markaların kurucusu ve sahibidir. Travis Scott ile yaşadığı ilişkisinden ilk çocuğu stormiyi üç yıl önce kucağına almıştır. 2019 yılında, Forbes Dergisi’nin açıkladığı listede 1 Milyar Dolar servetiyle dünyanın en genç milyarderi olmuştur.