Dünyaca Ünlü Yıldızdan Kötü Haber! Koronavirüse Yakalandı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan dünyaca ünlü yıldız “Online bir şekilde olabildiğince röportaj ve performans gerçekleştirmeye çalışacağım” dedi.

İngiltere doğumlu 31 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran, koronavirüse yakalandığını duyurdu. İngiltere’de yaşayan yıldız kendini izole ettiğini ve bu süreçte bir süre kimseyle yüz yüze görüşemeyeceğini hatırlattı. “Online bir şekilde olabildiğince röportaj ve performans gerçekleştirmeye çalışacağım” diyen ünlü şarkıcının sevenleri şarkıcıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ed Sheeran Kimdir?

Ed Sheeran 17 Şubat 1991 yılında İngiltere’de dünyaya gelen şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. Müzik kariyerine 2005 yılında başlayan ve kariyerini devam ettirmek için 2008 yılında Londra’ya taşınan Sheeran ilk albümü ile iyi bir çıkış yakaladı.

Birleşk Krallık’ta 5 defa platin plak sertifikasına layık görüldü. Günümüze kadar birçok ödül aldı. Yaptığı şarkılar ile ülkemizde de çok sevilen ve dinlenen bir şarkıcı olan Ed Sheeran özellikle “shape of you ” şarkısı ile ülkemizde tanınırlığını arttırdı.

Exit mobile version