Dünyanın Sonu mu Geliyor? Bilim İnsanlarından Şok Açıklama!

Bilim insanları, Dünyadaki milyonlarca insanın merak ettiği bir araştırmaya imza attı. Herkesin en çok araştırdığı konulardan biri şüphesiz dünyanın sonunun ne zaman geleceği. Bilindiği üzere 2012 yılında Maya takvimine göre 21 Aralık günü kıyametin kopacağına inanılmıştı. Maya Takvimine inanan milyonlarca vatandaş 21 Aralık günü İzmir’in Şirince köyüne ve Fransa’nın Bugarach köyüne saklanmıştı. Ancak kıyamet kopmamıştı. Şimdilerde uzmanlar yeni bir araştırma sonucunu iddia ediyor. Dünyanın sonu ne zaman gelecek? İşte endişelendiren tarih…

Bilim İnsanları İddia Ediyor!

BGR Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan araştırma sonucu, milyonlarca vatandaşı tedirgin etti. Bilim insanları, Dünyanın sonunun Güneş ile bağlantılı olduğunu belirtti. Bilim insanları Güneşi detaylı olarak incelemeye başladı. İncelemenin sonucuna göre Dünya’nın sonu için bir tarih verildi.

BGR Araştırma Enstitüsü’nün açıklamasına göre Güneş incelemelere göre henüz çok genç ve 5 milyar yıllık bir ömrü var. Ancak Güneş yok olduğu takdirde kırmızı bir gezegen olarak kalacak ve Dünyaya ısı ve ışık veremeyecek. Bu durum da Dünyanın sonunun gelmesine sebep olacak.

İddialara göre Güneş yok olduğu zaman ısı ve ışık veremeyeceği için Dünya’da yaşam sona ermeye başlayacak. Dünya 10 gün içinde ölecek. İnsanlık soğuk bir yandan açlık ve susuzluk ile savaşırken hayatını kaybedecek. Ancak bir tek mantar bitkisi yaşamını sürdürecek. BGR Araştırma Enstitüsü araştırmalar sonucunda 5 milyar yıl daha Dünyada yaşamın devam edeceği iddialar arasında bulunuyor.

Exit mobile version