Duyuru yapıldı: Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı ve Psikolog alımı yapacak!

Milyonlarca vatandaşın yılbaşından önce yapılmasını beklediği o açıklama Bakanlıktan geldi. Bakanlığın yaptığı açıklama, birçok kişiye umut oldu.

Kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına dahil olarak, kariyerlerini memur olarak sürdürmek isteyen vatandaşları sevindirecek olan son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanlığından geldi. Bakanlık tüm Türkiye genelinde geçerli olacak memur ilanını ve bu ilana bağlı olarak ilgili detayları paylaştı!

Toplamda 923 Memur Alımı Yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığının yeni dönem içerisinde toplamda 923 vatandaşı, memur olarak kadrolarına dahil etme ilanı, memur olarak iş hayatlarını garanti altına almak isteyen milyonlarca vatandaş tarafından heyecan ile karşılandı.

Bakanlığın son dakika açıklamasında yer alan bilgilere göre 3 farklı kategoride, toplamda 923 kişilik memur kadrosunun açıldığı öğrenildi. Vatandaşların memur olarak istihdam edileceği bölümler şu şekilde belirlendi:

Memur Kadrolarının Grupları ile İlgili Detaylar Yayınlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığının spor uzmanı ve gençlik çalışanı kadroları, kendi içlerinde gruplara ayrıldı. Kadroların grupları ve bu gruplara bağlı olarak, adayların taşıması gereken özellikler şu şekilde belirlendi:

Son Başvuru 28 Ocak 2022

Gençlik ve Spor Bakanlığının 3 farklı kategoride açmış olduğu memurluk kadrolarına başvurmak isteyen adaylar, 24 Ocak 2022 tarihi itibari ile ilanlara başvuru yapabilecekler. Adayların başvuruları son olarak, 28 Ocak 2022 tarihinde kabul edilecek.

Exit mobile version