e-Devlet’e giriş yapacaklar için resmen duyuruldu: Artık ücretsiz olacak!

e-Devlet’te yeni bir gelişme yaşandı. Artık ücretsiz olacağı duyuruldu. Alınan karara göre, e-Devlet kullanımı internet kotasından düşmeyecek. Bu kapsamda, vatandaşlar e-Devlet’i kullanırken ücret ödememiş olacak. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, “kotasız e-Devlet” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

e-Devlet kapısında yeni bir uygulama devreye sokuldu. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, üç operatörle yapılan anlaşma sonucunda e-Devlet’e erişimin tamamen ücretsiz olduğunu duyurdu.

ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, “kotasız e-Devlet” çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“e-Devlet Kapısı’nda amacımız tüm vatandaşlarımızın 7/24 işlerini en kısa sürede ve en güvenli şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak. Bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızın işlemlerini her koşulda yapabilmeleri için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza güzel bir haber vermek isterim. Bundan sonra, mobil abonelerin e-Devlet Kapısı kullanımı internet kotalarından harcamayacak.”

Koç, bu kapsamda mobil operatör firmalarıyla görüştüklerini belirterek, “e-Devlet Kapısı kullanımının mobil abonelerin internet kotasından harcamaması için tüm çalışmalar tamamlanarak, vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Artık e-Devlet Kapısı’nda kullanılan internet, mobil abonelerinin kullanım kotasından düşmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version