Ekonomi

e-Kredi kampanyası duyuruldu! 3 ay geri ödemesiz 50 bin liraya kadar nakit veriliyor

ING Bank tarafından e-Kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 3 – 36 ay vade imkanı sunulacağı ifade edildi. Bununla birlikte dosya masrafının kredi tutarının binde beşi kadar alınacağı ifade edildi.

FAİZ ORANLARI DEĞİŞİYOR

Bu konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın aylık akdi faiz oranının yüzde 1,49 ile yüzde 2,39 arasında değişeceği bu değişikliğin ise ödeme performansına göre değişiklik göstereceği ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada banka müşterisiyseniz ing.com.tr “Hemen Başvur”dan, ING İnternet Şubesi’nden ve ING Mobil’den kredinizi anında kredi kullanabileceğiniz gibi müşteri değilseniz kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ 

Bunun yanı sıra 3 ay geri ödemesiz dönem hakkında yapılan açıklamada “3 ay erteleme kampanyası 5.001-50.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Aralık 2020’ye kadar yararlanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

uruncu Ekstra Avantajlı Kredi nakit iade özelliği bankamızdan %1,49 ve altı faiz oranı ile kredi kullanan müşterilerimiz için geçerli olmayacağı gibi ING Kredi noktalarından yapılan alışverişler için kullanılan kredilerde başka koşullar geçerli olacağı vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında ise 50 bin lira kredi 36 ay vade ile aylık ödeme 1895 lira oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.