Ebru Gündeş Aşk Hayatına Kaldığı Yerden Devam Ediyor! Kuzey Iraklı Genç Sevgilisi ile İlk Fotoğrafı Paylaşıldı!

Reza Zarrab ile olan evliliğini geçtiğimiz sene bitiren başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, aşk hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Bir süredir hayatında olduğu iddia edilen iş insanı Rassan Khoshnaw ile birlikte olduğu bir fotoğrafı basına sızdı. Samimi halleri hızlı bir şekilde sosyal medyaya yayılan çift, en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Reza Zarrab ile olan 11 senelik evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Ebru Gündeş, bu evlilikten bir çocuk sahibi olmuştu. Yıllardan bu yana, özel hayatını daima gözlerden uzak yaşayan başarılı sanatçı, gönlünü genç bir iş insanına kaptırdı.

Baş Başa Fotoğrafları Basına Sızdı!

11 yıllık evliliğini Reza Zarrab’ın ihaneti sonrasında sona erdiren Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Uzun süredir kalbini aşka kapatan başarılı şarkıcının Kuzey Iraklı sevgilisi ile ilk görüntüleri basına yansıdı.

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw’ın birlikte olduğu bir süredir konuşuluyordu. Ancak aşk hayatını gözlerden uzak Ebru Gündeş, bu birliktelik hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı.

Uzun bir süredir aşk hayatının kapılarını kapalı tutan Ebru Gündeş’in, yeni sevgilisi ile baş başa çektirdiği bir fotoğraf sosyal medyada çok hızlı bir şekilde yayıldı. Kısa süre içerisinde başarılı şarkıcı en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

 Gözler Ebru Gündeş’e Çevrildi!

Ebru Gündeş ile genç sevgilisinin ilk fotoğrafının yayılması ile birlikte gözler başarılı şarkıcıya çevrildi. Özel hayatını magazinden uzak tutan Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw, başarılı şarkıcının hiçbir performasını es geçmiyor. Ebru Gündeş’in yer aldığı her sahnede en ön sırada izleyenler arasında bulunuyor.

Exit mobile version