Magazin

Ebru Polat, yine bildiğiniz gibi! Instagram hesabından yarı transparan bikinisi ile pozunu paylaşan Polat, nabızları yükseltti!

Asıl mesleği avukatlık olan ancak seneler evvel şarkıcılık yapmaya heves ederek mesleğini icra etmeyi bırakan Ebru Polat, aldığı müzik eğitimlerinden sonra yeni şarkıları ile dinleyicisinin karşısına çıktı. Şarkıcılığa adım attığı ilk zamanlarda oldukça dikkat çeken ve seslendirdiği şarkılar sebebi ile beğenildiği kadar da eleştiri alan Ebru Polat, hakkında yapılan haberlere ve sesi ile ilgili yapılan kötü eleştirilere kulak asmadan performans sergilemeye devam etti.

Uzun yıllardır sektörde olan ve hem kendi şarkılarını hem de hit olan diğer şarkıları seslendirmeye devam eden güzel şarkıcı Ebru Polat, sahnesinde sergilediği dans performansları ile de oldukça konuşuldu.

Müzik kariyerinde kat ettiği yolun yanı sıra özel hayatı ve açık giyim tarzı ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, son olarak yorumculuğunu yaptığı bir magazin programı ile kendisinden söz ettirmişti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaz konserleri kapsamında birçok mekanda sahne almaya başladı. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu takipçileri ile sık sık paylaşan Polar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşarak resmen yürekleri hoplattı.

BODRUM’DA KONSER VERDİ!

Şu sıralar Bodrum’da olan şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda sahne aldı. Seslendirdiği şarkılar ve sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarına keyifli dakikalar yaşatan Polar, sahne kıyafeti ile de olay oldu.

YENİ POZUNU PAYLAŞTI!

Sık sık iddialı pozlar veren ve fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Polat, konser vermek üzere gittiği Bodrum’dan yeni bir fotoğraf paylaştı. Polat’ın yarı transparan siyah bikinisi sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

İÇ ÇAMAŞIRI SANILDI!

İddialı pozlar vermekten çekinmeyen Polat’ın bikinisi iç çamaşırı sanıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı “iç çamaşırı değil mi o?” yorumunda bulunarak Polat’a tepki gösterdi.