Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çiftinden kötü haber: Böyle duyurdu!

Ünlü manken Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş’un evliliğinde kriz iddiaları gündeme geldi. Çiftin, fikir ayrılıkları nedeniyle boşanacakları iddia edildi. Boşanma haberlerinin çıkmasının ardından Şallı’dan cevap geldi. Şallı, sosyal medya hesabından çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Boşanma iddialarının ardından Ebru Şallı’dan açıklama geldi. Şallı, sosyal medya hesabı Instagram’dan ”Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz.” dedi.

EVLİLİKLERİNDE KRİZ ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçmişte yaşadıkları krizleri atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez fikir ayrılıkları sebebi ile boşanma noktasına geldikleri iddia edildi. Şallı’nın evliliğini bitirmek için harekete geçtiği de konuşulanlar arasında.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ‘BOŞANMA’ AÇIKLAMASI

Ebru Şallı çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şallı ”Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version