Ece Seçkin’den İzzet Yıldızhan’a sert çıkış: Bir kadın olarak kabul etmiyorum!

Geçtiğimiz günlerde kadın sanatçıların sahne kostümleri ile ilgili yapmış olduğu ağır eleştirilerden sonra magazin gündeminden düşmeyen İzzet Yıldızhan’a bir cevap daha geldi. Şarkıcı Ece Seçkin İzzet Yıldızhan’ın sözlerini kabul etmediğini ve 2022 yılında böyle konuşmaların komik olduğunu dile getirdi.

Ozan Doğulu’nun Doğum Günü Partisine Katıldı!

Geçtiğimiz gece Ozan Doğulu’nun doğum günü partisinde görüntülenen şarkıcı Ece Seçkin, Doğulu’nun sevgilisi Hera tarafından davet edildiğini söyledi. Ozan Doğulu’nun, kendi kariyeri üzerinde oldukça fazla emeği olduğunu belirten şarkıcı Ece Seçkin, partiye davet olduğundan ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Şık kıyafeti ile dikkat çeken Ece Seçkin, gece için çok heyecanlı olduğunu, güzel bir parti olacağından şüphesinin olmadığını ifade etti.

İzzet Yıldızhan’ın Yorumlarına Cevap Verdi!

Doğum günü partisine girmeden önce ayaküstü magazin muhabirleri ile sohbet eden şarkıcı Ece Seçkin’ geçtiğimiz günlerde kadın şarkıcıların kıyafetlerine külot yakıştırması yapan ve bu tarz kıyafetleri ekranlarda görmek istemediğini söyleyen türkücü İzzet Yıldızhan’ın açıklamaları soruldu.

Ece Seçkin sarf edilen cümlelerin her ne kadar kendi şahsı baz alınarak söylenmediğini biliyor olsa da konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Herhangi bir sahne kıyafetini külot olarak tanımlamak zaten oldukça komik bir şey. Ben bir şey diyemiyorum, sonuçta 2022 yılındayız. Yalnızca ülkemizde değil, dünyanın her yerinde sahnede giyilmek üzere dikilen kıyafetler ve mayolar var. Ben de giyiyorum.”

“Bir Kadın Olarak Kabul Etmiyorum!”

İzzet Yıldızhan’ın, sahne kostümleri ile ilgili söyledikleri üzerine açıklamalarına devam eden şarkıcı Ece Seçkin şu ifadeleri kullandı: “Ben bir kadın olarak herhangi bir erkeğin bu kelimeleri kullanarak hemcinslerime, meslektaşlarıma eleştiri yapabilmesini kabul etmiyorum.  İzzet Yıldızhan konu ile ilgili olarak bu sözleri kullandığı için yarından itibaren gerçekleştireceğim sahnelere mayo ile çıkmamam gibi bir durum söz konusu olamaz. Rap söyleyenlere şarkılarında küfür olduğu için söyleme derler, kadın sanatçılara kıyafetleri ile ilgili yorumlarda bulunurlar. Ne olsun istiyorlar ben anlamıyorum. Çok komik buluyorum ben bunları.”

Exit mobile version