Eda Ece’nin Yeni İmajı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Yasak Elma’nın 6. Sezonunda Bambaşka Bir Eda Ece Göreceğiz!

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olan Yasak Elma, Fox Tv ekranlarındaki beşinci sezonunu tamamladı. Dizinin en sevilen oyuncularından olan Eda Ece canlandırdığı Yıldız karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Hatta öyle ki Yıldız karakteri Türk dizi tarihinin en sevilen karakterlerinden biri oldu.

5 sezon boyunca Fox TV ekranlarında olan Eda Ece ve Yıldız karakteri, altıncı sezonda bambaşka bir görünüş ile karşımıza çıkacak. Dizinin sezon finali yapmasının ardından imaj değişikliğine giden Eda Ece, alışılmış görüntüsünün dışına çıktı.

Saçının Rengini Değiştirdi

Gösterdiği başarılı oyunculuk performansı kadar güzelliği ile de ön plana çıkan Eda Ece, sarı saç renginden vazgeçti. Kendi doğal saç rengine geri dönmeyi tercih eden Eda Ece, yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Yeni imajını paylaşan Eda Ece, sarı saç renginden artık çok sıkıldığını ve bu sebeple saç rengini değiştirdiğini söyledi. Saçının doğal rengine geri döndüğü ifade eden Eda Ece, saçlarına sarı ışıltılar attığını ve sarıdan bir türlü vazgeçemediğini söyledi.

Yeni İmajı Çok Beğenildi

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Eda Ece, yaptığı bu imaj değişikliğini Instagram hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Yeni saç rengi ile sevenlerinin karşına çıkan Eda Ece, kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı. Takipçileri bu saç renginin Eda Ece’ye daha çok yakıştığı konusunda fikir birliğine vardı. Yasak Elma dizisinin hayranları, Yıldız karakterinin yeni imajı ile ekranlara döneceği günü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Yeni sezon öncesinde tatile çıkan Eda Ece, yoğun geçen sezonun acısını çıkarıyor. Ünlü oyuncunun ekranlara eylül ayında dönmesi bekleniyor.

Exit mobile version