Magazin

Eda İynemli’den şok iddialar: “Sürekli şiddet gördüğümü ailesi de biliyor”

Aras Bulut İynemli’nin oyuncu ağabeyi Orçun İynemli’nin eşi Eda İynemli, şiddet ve uyuşturucu satıcısı iddialarıyla ilgili şoke edici açıklamalarda bulundu. Eda İynemli, Orçun İynemli’nin şiddet uyguladığını ve ailesinin bunu bildiğini belirtirken, daha fazla konuşursa İynemli ailesinin toplum içine çıkamayacağını iddia etti.

Geçtiğimiz yılın sonlarında Orçun İynemli hakkında ortaya atılan iddialar arasında, eşi Eda İynemli tarafından şiddet gösterdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuştu. Eda İynemli, ayrıca Orçun İynemli’nin evde uyuşturucu madde imal ettiğini, kullandığını ve hatta sattığını iddia etmişti. Polis ekipleri evde imal edilen uyuşturucu maddeleri ele geçirmişti. Orçun İynemli ifadesinde uyuşturucuyu satmak için değil kullanmak için yetiştirdiğini ve tedavi görmek istediğini belirtmişti. Tutukluluk istemiyle mahkemeye sevk edilen Orçun İynemli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Daha sonra Eda İynemli şikayetini geri çekmiş ve şiddet iddialarını “sinirliyken söyledim” diyerek açıklamıştı.

“Şiddet gördüğümü ailesi de biliyor”

Eda İynemli’nin son açıklamalarına göre, Orçun İynemli’nin şiddetine ailesinin sessiz kaldığını ve şiddet gördüğünü herkesin bildiğini belirtti. Darp sonucu kulak zarının delindiğini ve duyu kaybı yaşadığını söyleyen Eda İynemli, hukuk mücadelesinden vazgeçmeyeceğini ve aile hakkında daha fazla konuşursa toplum içine çıkamayacaklarını iddia etti.