Gündem

Edirne Uzunköprü’de Yaşanan Vahşetle İlgili Yeni Gelişmeler Var! Jandarmanın Bulduğu Yeni Delil

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde yaşanan vahşette aynı aileden 4 kişi öldürülmüştü. Elmalı köyü sakinleri Mehmet Güner, aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner, oğul Mehmet Güner’in eşi Filiz Güner ve çocukları Anıl Güner evlerinde öldürülmüş bir şekilde bulunmuştu. Yapılan araştırmalar sonucun da cinayet şüphelisi olarak B.E tutuklanıp cezaevine gönderildi. Cinayetlerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bulunan para ve altınlardan dolayı akıllara cinayet sebebinin maddiyat olduğu gelmekte.

Yaşanan Yeni Gelişmeler

İddialar göre evde yüklü miktarda para ve altın bulunmaktaydı ancak cinayetten sonra jandarma tarafından yürütülen arama sırasında herhangi bir para ve altın bulunamamıştı. Köy halkından ismet gürlerin açıklaması üzerine yeni bir gelişmenin yaşandığı ve jandarmanın yeni bir delil bulduğu ortaya çıktı.

Jandarmanın Bulduğu Delil

Cinayetten sonra yapılan ev içi aramada jandarma tarafından her hangi bir delil bulunamamıştı.  Cinayete kurban giden baba Mehmet Güner’in kızı yaptığı açıklamada babasının bir paradan bahsettiği fakat yerini söylemediğini ifadesinde belirtti. İfade üzerine ikinci bir arama gerçekleştiren jandarma birliği evde tekrar bir arama yaptılar verilen ifadeler sonucunda anlaşıldığı üzere ilk etapta bir şeyin bulunmadığı ancak tam evden çıkarken komutanın elektrik panosuna bakması ile bir miktar para ve altının bulunduğu verilen bilgiler arasında. Elektrik panosundan 30-35 bin TL ve bir miktar altının bulunduğunu açıklayan jandarma konu ile ilgili soruşturmanın davam ettiğini belirtti.

Köy Sakinlerinin Açıklamaları

Elmalı köyü sakinleri yaptıkları açıklamada artık köy halkının huzursuz olduğunu akşam geç saatlerden sonra evlerinden çıkmadıklarını dile getirdiler. Böyle bir olaya şahit olacaklarını düşünmediklerini tedirgin yaşadıklarını dile getiren köy haklı olayın bir an önce çözülmesinin ve içlerinin rahatlamasını istediklerini dile getirdiler. Suçluların bir an önce cezalandırılmasını ve adaletin yerini bulmasını istediklerini de sözlerine eklediler.