Edirne’deki aile katliamının detayları ortaya çıkıyor: Aile üyelerinin tamamı başından vurularak katledilmiş!

Türkiye’nin gündemi bugün yaşanan bir katliamla sallandı. Edirne’nin Elmalı Köyü’nde aynı aileden 4 kişinin cansız bedenleri evlerinde bulunmuştu. Dede, oğlu, gelini ve torundan oluşan ailenin her bireyinin cansız bedeni evlerinde bulunmuş ve emniyet güçleri harekete geçmişti. Gelen son dakika bilgilerinde, aile üyelerinin her birinin kafasına ateş edildiği tespit edildi. Olayın yaşandığı bölgedeki köylülerin, evde cam kırıklarının olduğunu söylemesi üzerine, olay sırasında evde arbede yaşanmış olabileceği iddiaları da araştırma kapsamına alındı. Kan donduran aile katliamının perde arkası aralanmaya devam ediyor.

Başlarına Ateş Edilerek Öldürüldükleri Öğrenildi

Türkiye bugün Edirne’den gelen bir aile katliamı haberi ile sarsıldı. Edirne’nin Elmalı Köyü’nde, aynı aileye mensup olan dede Mehmet Güner (76), aynı isimli oğlu Mehmet Güner (55), gelin Filiz Güner (47) ve torun Anıl Güner’in (26) cansız bedenleri, başlarından silahla vurulmuş vaziyette bulundu. Olay yerine intikal eden cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemeleri sonrasında cansız bedenler, otopsileri yapılmak üzere Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kan donduran vahşeti ise sabah köye süt toplamaya gelen kişinin fark ettiği belirtildi.

Cansız Bedenleri Kooperatif Çalışanı Buldu

Güner ailesi üyelerinin cansız bedenleri, köye her sabah süt toplamaya gelen kooperatif görevlilerinin bulduğu bildirildi. Kooperatiften her sabah köye süt almaya gelen görevliler, bu sabah Güner ailesinin süt getirmediğini fark edince aileyi telefonla aradı. Ancak telefonlarla cevap alamayan görevliler, eve bir kişiyi gönderdi. Güner ailesinin evine giden görevli, kapıda Anıl Güner’in cansız bedenini bulunca durumu hemen köylülere ve jandarmaya bildirdi. Ardından görevli kişi evde 3 kişinin daha cansız bedenini buldu.

Anıl Güner Gece Eve Dönmüştü

Soruşturmanın devam ettiği aile katliamının öncesinde, torun Anıl Güner’in dün gece köy kahvesinde arkadaşlarıyla oturduğu ve ardından gece 00.00 sularında eve geldiği öğrenildi. Ekipler tarafından yapılan ilk incelemede, Güner ailesi üyelerinin başlarına ateş edilerek öldürüldükleri belirlendi. Evde cam kırıklarının bulunması üzerine jandarma ekipleri, bilgi almak için köylüleri İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü.

Exit mobile version