Edirne’deki aile katliamının perde arkası ortaya çıkıyor: Bir kişi tutuklandı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyü’nde geçtiğimiz gün aynı ailenin 4 üyesi başlarından silahla vurularak öldürülmüş vaziyette bulunmuştu. Sabah köye süt toplamaya gelen kooperatif çalışanlarının cansız bedenleri bulması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, aile katliamının perde arkasına ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Aile katliamında dede Mehmet Güner (76), oğul Mehmet Güner (55), Mehmet Güner’in eşi Filiz Güner (47) ve çiftin oğlu Anıl Güner (26) silahla vurularak öldürülmüştü. Aile katliamı sonrası gözaltına alınan 2 kişiden biri savcılık sorgusunda serbest bırakılırken, Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen B.E. (25) ise tutuklandı.

Kanlı Kıyafetleri Şüphe Çekti

Tutuklanan B.E.’nin, Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeyken motosikletle yakalandığı belirtildi. Elde edilen bilgilere göre yol kontrolleri sırasında B.E.’nin üzerinde kanlı kıyafetlerin görülmesi şüphe çekti ve B.E.’nin, güvenlik güçlerine kaza yaptığını söylediği öğrenildi. Gözaltına alınarak Uzunköprü’ye getirilen B.E., verdiği ifadede olayla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü ve olay gecesi Elmalı Köyü’nde olmadığını iddia etti. Ancak baz istasyonu ve telefon kayıtlarında B.E.’nin köyde bulunduğun belirlendiği öğrenildi.

Aile Katliamının Perde Arkasında Ne Var?

Katliamın neden gerçekleştiği ile ilgili olarak ise ortada bazı iddialar bulunuyor. DHA’nın haberine göre Aile katliamının gerçekleştiği akşam oğul Anıl Güner’in köy kahvesinde oturup sohbet ettiği arkadaşlarının ifadelerine başvuruldu. Anıl Güner’in kahvede arkadaşlarına “1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. 900 altınım var, daha alacağım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım” dediği öğrenildi. Öte yandan Anıl Güner’in, daha önceki zamanlarda da sosyal medya hesabından kiralamak üzere kiralık tarla aradığını belirten paylaşımlarda bulunduğu, yakınlarının ise Anıl Güner’i uyardığı ve bunun üzerine Anıl Güner’in bu paylaşımları sildiği belirtildi. Aile katliamının, altınları çalmak için gerçekleştirildiği ihtimali değerlendiriliyor.

Exit mobile version