Genel

Efes Selçuk’ta emekliler yalnız değil: Filiz Başkan Efeslim Kart dayanışmasını büyütüyor

Efes Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan, kentte yaşayan emeklilere aylık 1000 TL destek vermeyi amaçlayan Emekli Efeslim Kart Efes Selçuk’ta yaşayan emeklilerle buluştu.

Emekli Efeslim Kart Projesi’nin koşulların ortaya çıkardığı bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel “Emekli Efeslim Kart emeklilerimizin yanında,  Efes Selçuk Belediyesi emeklilerimizin yanında” dedi.

Kentte dayanışma kültürünü geliştiren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal demokrat belediyecilik adına bir önemli adımı daha Emekli Efeslim Kart ile atıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerle başvurular içerisinde, 10 bin TL maaş alan, üzerinde herhangi bir taşınmaz bulunmayan ve hanede başka bir kişinin geliri bulunmayan emekliler belirlenerek Emekli Efeslim Kart sahibi olmaya hak kazananlar tespit edilerek kartları teslim edildi.

Efes Selçuk Belediyesi Emekli Efeslim Kart Projesi ile zorlaşan ekonomik şartlar karşısında emeklilere destek olurken yerel esnafa da katkı sunacak. Emekli Efeslim Kart sahipleri her ay kartlarına yüklenen 1000 TL’lik tutar ile Efeslim Kart noktası olan işletmelerden alışveriş yapabilecek.

EMEKLİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Emekli Efeslim Kart Projesi’nin diğer sosyal belediyecilik projeleri gibi koşulların ortaya çıkardığı bir proje olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Ekonomik şartlar gittikçe zorlaşırken, alım gücü giderek düşerek bundan en çok etkilenen kesimlerden biri de emekliler oluyor. Durum böyle olunca biz de emeklilerimiz için bir şeyler yapmak istedik.   Sosyal belediyecilik anlamında rüştümüzü tüm Türkiye’ye ispat ettiğimiz Efeslim Kart Projemizden yola çıkarak Emekli Efeslim Kart’ı yurttaşlarımızla buluşturduk. Emekli Efeslim Kart emeklilerimizin yanında,  Efes Selçuk Belediyesi emeklilerimizin yanında.  Ülkemizin daha refah içerisinde olduğu, zenginliği paylaştığımız yarınları bir an önce hep birlikte yaşamayı diliyorum” dedi.

HABER İLANDIR.