Ege Bölgesi dikkat! Banka çalışma saati bir kez daha değişti

Corona virüsü salgını nedeniyle bankaların çalışma saatlerinde değişiklikler yapılıyor. Bu kapsamda Halkbankası bir kez daha çalışma saatlerinin değiştiğini duyurdu. Bu nedenle banka müşterilerinin cep telefonlarına yeni çalışma saatlerini mesaj olarak gönderdi.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayısının artması nedeniyle bankalar çalışma şekillerinde değişiklik yapıyorlar. Bir çok işlemlerin online kanallar üzerinden gerçekleştirilebildiğini açıklayan bankalar, şube çalışma saatlerinde de güncellemeye gitti. Bu kapsamda müşterilerine bilgilendirme mesajı yollayan Halkbank, çalışma saatlerini 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 olacak şekilde değiştirdiğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak, “Değerli müşterilerimiz, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla, 8.12.2020 Salı gününden itibaren şube çalışma saatlerimiz 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 olacak şekilde değiştirilmiştir. Bankacılık işlemlerinizi internet şubesi, mobil bankacılık, dialog ve ATM gibi kanallarımızdan 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.” İfadelerini kullandı.

4 Aralık Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları

Kamu ve özel bankalar faiz oranlarını güncellediler. Bu nedenle vatandaşlar banka kredi araştırmaları yapıyorlar. Peki, 4 Aralık Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları nedir? İşte cevabı…

Türkiye’de ilk kez 11 Mart tarihinde ortaya çıkan corona virüsü nedeniyle kamu bankaları 10 bin TL’ye kadar uygun finansmanlı kredi verdiklerini duyurmuştu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören bu kredi ödemelerinin ardından, yeni kampanyalar yapılmaya devam edildi. Salgın döneminde bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar güncel kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki, 4 Aralık Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları nedir?

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Kamu Bankası özel sektör çalışanlarına nakit desteği sağlıyor!

Halk Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile özel sektör çalışanlarına nakit desteği sağladığını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada, “Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,77’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” İfadeleri kullanıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Bankaların çalışma saatleri nasıl oldu? Garanti Bankası, İş Bankası, Denizbank, Akbank…

Koronavirüs vakalarının artmasının ardından ek tedbirler alınmaya devam ediliyor. Alınan tedbirler kapsamında kamu çalışanlarının mesai saatleri de değişti. Bu kararın ardından bazı bankalar hem çalışanlarının hem de vatandaşın sağlığını korumak amacıyla çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Kamu ve özel bankalar da kredi faizlerini yükseltti! Bankaların taşıt, konut, ihtiyaç güncel faiz oranları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 475 baz puan artırarak yüzde 10,25’ten yüzde 15’e yükselttiğini açıklamıştı. Merkez Bankasının faiz artırımından sonra kamu ve özel bankalar da faiz oranlarını yükseltti. İşte İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Akbank güncel taşıt, konut, ihtiyaç güncel faiz oranları

Türkiye’de 11 Mart tarihinde tespit edilen corona virüsü vakaları nedeniyle kamu ve özel bankalar vatandaşların ekonomik olarak mağduriyet yaşamamaları için kredi kampanyalarını duyurmuşlardı. Ancak Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 15’e çıkartmasıyla beraber kamu ve özel bankalar da kredi faiz oranlarını güncellediler.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version