Hava Durumu

Ege Bölgesi dikkat: İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Kütahya…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ege Bölgesi’nde havanın sağanak yağışlı geçeceğini açıkladı. Alınan bilgilere göre Kğtahya ve çevresi sağanak yağışlı olacakken yağışların İzmir ve Muğla çevrelerinde Manisa ve Aydın’da kuvvetli olması bekleniyor.

METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinen sonra Marmara, Kıyı Ege, Kütahya, Antalya, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’de yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimleri ile Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir ve Muğla çevreleri ile Manisa ve Aydın’ın batısında yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın, Kıyı Ege’de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 25°C
Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 30°C
Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 29°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 24°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı