Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Ocak hava durumu raporu yayımlanarak önemli uyarılarda bulunuldu. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde İzmir geceden sonra Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla ise sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli dışında yurt genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılar ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur (21-50 mm), Balıkesir, Bursa, Yalova, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Ardahan, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar (10-20 cm) şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde kuzey yönlerden Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/sa) olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 2°C
Çok bulutlu ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 7°C
Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu

İZMİR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

UŞAK °C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

AYDIN °C, 14°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu, zamanla parçalı bulutlu