Gündem

Ege Bölgesi dikkat: Saat verildi! Sakın dışarı çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, Ege Bölgesi uyarıldı. Meteoroloji’den alınan verilere göre Ege, Marmara ve Doğu Akdeniz’de fırtına bekleniyor. Ege’de yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak olan fırtınanın cuma günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Öte yandan çok sayıda bölgede akşam saatlerinde şiddetli yağışın beklendiği belirtildi.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji fırtına ve sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara’nın güneyinde yarın öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği beklenen rüzgarın, perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

CUMA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Kuzey Ege’de ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği öngörülen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege’de yarın öğle saatlerinde kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde kuzeyinde, öğle saatlerinden itibaren de güneyinde etkisini kaybedeceği öngörülüyor.