Ege Bölgesi dikkat! Saat verilerek uyarı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ocak hava durumu verileri yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’ndeki iller saat verilerek sis, pus ve buzlanmaya karşı uyarıldı. Öte yandan bölge genelinde hava sıcaklığının 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi genelinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinde iç ve kuzey kesimleri pus, yer yer sisli geçmesi tahmin ediliyor. Kıyı ve güney kesimlerde hafif, kuzey ve iç kesimlerde orta kuvvette, yüksek kesimlerde kuvvetli buzlanma ve zirai don olayı beklenmektedir.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla Kıyı Ege’nin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 6°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 9°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 3°C
Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version