İzmir Haberleri

Ege Bölgesi hava durumu! 6 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Kasım 2019 tarihli alınan verilere göre Ege Bölgesi’nde hava parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 24°C
Parçalı bulutlu, kıyı kesimleri yer yer çok bulutlu

MANİSA °C, 25°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 22°C
Parçalı bulutlu

AFYONKARAHİSAR °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 26°C
Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 21°C
Parçalı Bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan, güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyi yer yer 6 (50 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kıyı Ege ile Trakya’nın batısının yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın ; Trakya’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde artarak, mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Trakya’nın batısı ile Kıyı Ege’de yer yer kuvvetli (40-60 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın