Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 24 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Kasım 2019 hava durumu raporu yayımlandı. Ege bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu geçecekken Parçalı ve çok bulutlu, Afyonkarahisar ve Muğla çevreleri ile gece saatlerinden itibaren İzmir, Kuzey Ege kıyıları ve Aydın’ın kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

UŞAK °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu.

DENİZLİ °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu.

AYDIN °C, 21°C
Parçalı çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 14°C
Parçalı Bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege’nin güneyi ile gece saatlerinde geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğudan güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) gece saatlerinde güneyi 6 (30 km/sa); Güney Ege’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) akşam saatlerinde güneyi 6 (50 km/sa), gece saatlerinde geneli 7 (60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, gece saatlerinde 2,0 ila 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Muğla, Afyonkarahisar, Kırşehir, Konya, Ankara’nın batı ilçeleri, Kırklareli kıyıları ve İstanbul’un kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Balıkesir’in batısı, Aydın’ın kıyı kesimleri, Kuzey Ege kıyıları ve Edirne’nin güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Exit mobile version