Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! Meteoroloji o illeri uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Aralık hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde Muğla’ya sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan bazı bölgelerin de gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi genelinin parçalı, Balıkesir’in kuzey kesimlerinin çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Antalya, Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi, Muğla’nın kıyı kesimleri ile sabah saatlerinde Mersin’in batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus hadisesi bekleniyor.

MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Parçalı bulutlu, Muğla’nın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı bulutlu

AYDIN °C, 20°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Exit mobile version