GündemHava Durumu

Ege Bölgesi illeri dikkat: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar’a açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonu için plan yapacak vatandaşlar bugünkü hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek. Bölgede hava sıcaklığı ise artacak. Öte yandan toz taşınımının da süreceği öğrenildi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkat edilmesi gerekiyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Güney Ege ve Batı Akdeniz’de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Bölgenin güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

BÖLGE BÖLGE UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin genellikle parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Güneybatı kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.