Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi illerinde yaşayan vatandaşlar dikkat: Uyarı yapıldı! İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Hafta sonu için plan yapacak vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek ancak bölgeye sis ve pus uyarısı yapıldı. Yola çıkacak sürücülerin sis ve pusa karşı dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°C
Az bulutlu

DENİZLİ °C, 13°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 16°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 14°C
Az bulutlu

KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Sinop çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.