Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’nde 4 ile kritik uyarı: Saat verildi! Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 17 Haziran hava durumu raporu yayımlandı. Ege Bölgesi’nde sağanak yağışlar devam ediyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar’da öğle saatlerinde sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Kütahya’nın da sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ EGE’YE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege’nin kuzey kesimleri, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun’un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kütahya çevreleri ile öğle saatlerinde Manisa, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 28°C
Az bulutlu