Ege Bölgesi’nde bu iller dikkat: Saat verildi! İzmir, Denizli, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak ve…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonuna yaklaşılmasıyla birlikte plan yapacak vatandaşlar tarafından hava durumu haberleri merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Denizli’de etkili olması bekleniyor. Öte yandan sabah ve gece saatlerinde ise sis ve pusa karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Hakkari’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, Denizli’nin güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 30°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 26°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version