GündemHava Durumu

Ege Bölgesi’nde bu iller öğle saatlerinden sonra dikkat: Kuvvetli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Yağışların etkili olacağı iller açıklandı. Buna göre, öğle saatlerinden sonra Denizli ve Muğla’da yağış görülecek. Yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli, Burdur ve Van’ın güney, Muğla ve Bitlis’in doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeydoğu kesimleri ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli’nin güney ve Muğla’nın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 29°C
Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra güney kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 27°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı