Ege Bölgesi’nde bu illerde bayramda kuvvetli yağış etkili olacak: Açıklama yapıldı!

Bayram için plan yapan vatandaşlar ‘Bayramda hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Meteoroloji tarafından bayram boyunca etkili olması beklenen hava durumu duyuruldu. Bayramda Ege Bölgesi’nde Denizli’de hava sağanak yağışlı geçecek. Kentte yağışların bayram boyunca devam etmesi bekleniyor.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Bayramda havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre, Ramazan Bayramı’nda Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli’de hava sağanak yağışlı geçecek. Söz konusu illerde yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olması bekleniliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada “Denizli parçalı bulutlu, arife günü ve bayram boyunca kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. En düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları Perşembe 9/20, Cuma 11/22, Cumartesi 12/23, Pazar 13/20 derece olması bekleniliyor” denildi.

Yağışlı havanın 19 Nisan saat 13.00 ile 23 Nisan 2023 saat 18.00 arasında etkisini sürdürmesi beklendiği bildirildi.

Exit mobile version