Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’nde bu illerde yaşayanlara duyuru: Saat verildi! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ege Bölgesi’ne uyarı geldi. Meteoroloji, 30 Aralık hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde akşam saatlerinden itibaren Muğla ve Aydın’da sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan bölgenin iç kesimlerinde de sis ve pus bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, iç kesimlerinin az bulutlu, öğlen ve akşam saatlerinde Muğla kıyıları ile gece saatlerinde Aydın çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer ve pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C
Az bulutlu

DENİZLİ °C, 15°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 16°C
Parçalı bulutlu, öğlen ve akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğlen ve akşam saatlerinde Muğla kıyıları ile gece saatlerinde Aydın çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.