Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’nde bu illerde yaşayanlara uyarı: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya ve diğer iller dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 9 Şubat hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava çok bulutlu geçerken, Kütahya çevrelerinde hafif kar yağışı bekleniyor. Öte yandan bölgede iç kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden vatandaşların dikkatli olması gerektiği bildirildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların öğle saatlerine kadar İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir’in kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, Kütahya çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis bekleniyor.

DENİZLİ °C, 7°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu

KÜTAHYA °C, -1°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif kar yağışlı

MUĞLA °C, 7°C
Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

ERZURUM °C, -4°C
Parçalı ve çok bulutlu

KARS °C, -4°C
Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA °C, -2°C
Parçalı bulutlu

VAN °C, 0°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor. bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 6°C
Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP °C, 7°C
Parçalı ve az bulutlu

SİİRT °C, 3°C
Parçalı bulutlu

ŞANLIURFA °C, 8°C
Parçalı ve az bulutlu