GündemHava Durumu

Ege Bölgesi’nde İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak, Kütahya, Afyon hava durumu: Saat verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji, sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava öğle saatlerinden sonra Denizli çevrelerinde sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kısa süre ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur’un güneyi, Malatya’nın batısı ve Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, zamanla güneyinin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 41°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 39°C
Az bulutlu ve açık