GündemHava Durumu

Ege Bölgesi’nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon’da hava durumu: Bu saatlerde sakın çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı yaptı. Meteoroloji, 12 Haziran hava durumu raporunu yayınladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava açık geçecek. Ancak yüksek sıcaklık nedeniyle vatandaşların saat 11.00 ile 16.00 saatleri arasında mecbur olmadıkça dışarı çıkmaması gerektiği bildirildi. Öte yandan yurdun bazı kesimlerinde ise sağanak yağış görülecek.

BU SAATLERE DİKKAT!

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun doğusu ile zamanla Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Hakkari çevreleri, Van’ın doğusu, Ağrı’nın güneyi, Kastamonu’nun güney ve doğusu, Çorum’un kuzeyi ve Amasya’nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 36°C
Az bulutlu

DENİZLİ °C, 43°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 40°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 44°C
Az bulutlu ve açık